Arnau Vergés i Tejero, d’aquí en endavant ARNAU ESTUDI D’ARQUITECTURA, és responsable de la web www.arnauestudi.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

ARNAU ESTUDI D’ARQUITECTURA és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.arnauestudi.cat poden dirigir-se a la següent adreça:

Galliner del Mas Perer, Ctra. de La Moixina, 10 – 17800 Olot

La publicació digital de ARNAU ESTUDI D’ARQUITECTURA té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de ARNAU ESTUDI D’ARQUITECTURA i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

Protecció de Dades:

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de ARNAU ESTUDI D’ARQUITECTURA el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.